Over ons

 

Mark 41 (links)

Chief-navi en route-expert. Jarenlange ervaring in de transportwereld als planner en controller. Sinds 2008 met de motor op pad en altijd in voor een stevig tourtje en een geintje. Ooit voor een kop koffie naar Slovenië gereden om een kleine cafeïne verslaving in stand te houden. Ondanks gezond verstand heeft hij een voorliefde voor grote tourmachines met handvatverwarming en grote koffers. Momenteel onderweg met een BMW GS Adventure.

 

Kevin 37 (rechts)

Vader van 3 jongens, sociale verbinder, probleemoplosser, en stemmingsmaker. En naast die kenmerken onvermoeibare energie onderweg. Sinds 2007 met de motor op pad om mijn reislust in diverse landen te stillen. En mijn ervaringen wil ik met jou delen. Na diverse Japanse motoren en Italiaanse exoten nu op pad met de CFmoto 800MT Touring.

 

Wij zijn een perfecte combinatie van planning en plezier. En niet te vergeten rete-gezellige reispartners. Maak ook kennis met onze andere toppers.                                Samen zijn we Route de Tout.  Horen wij jou bij dat bergmeertje de ervaringen van die dag delen?  

''Wij houden van verdwalen,

voor maximaal  de afgesproken reisduur''

Meet the team

Tourguide:  Mark 

Motor:  BMW GS Adventure

Ervaring: Onroad / Offroad 

Skills: Route-expert en planner. 

Tourguide:  Kevin

Motor:  CFmoto 800MT 

Ervaring: Onroad / Offroad 

Skills: Verbinder en stemmingsmaker. 

Tourguide: Scott

Motor:  BMW R1200RT

Ervaring: Onroad / Offroad

Skills: Stemmingsmaker en tourguide

Foto-fee:  Melissa

Motor:  BMW GS750

Ervaring: Onroad

Skills: Fotografie en contentmanagment

Route de Tout op maat

Het team van Routedetout bestaat uit deskundige motorrijders met zowel ervaring in onroad als offroad rijden. We maken gebruik van ons netwerk om jou een perfecte ervaring aan te bieden.  Wij zijn jouw reispartner en we sluiten aan bij jouw ervaringsniveau en behoeftes. Wij ontzorgen jou zo compleet mogelijk. 

 

Ben je op zoek naar iets anders dan ons aanbod? Heb je met jouw groep vrienden of club een speciale behoefte? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte reis. 

 

Zo ben je er zeker van dat je ongeacht jouw rijervaring het maximale uit jouw reis kunt halen.