Volg onze avonturen via instagram: route.de.tout

Outdoor motorreizen - Route de Tout

Ervaring in de banden en een flinke dosis goede ideeën. Met trots delen wij onze passie voor outdoor motorreizen. En dat hebben wij voor jou toegankelijk en betaalbaar gemaakt. We prikkelen jouw zintuigen in de meest prachtige omgevingen die je met de motor kunt bereiken.  Bereidt je voor op eindeloos bochten, heerlijk rijden totdat je echt niet meer wilt. En dan over op de ouderwetse gezelligheid rondom een knisperend kampvuur met een muziekje en sterren kijken.

Wij zijn Mark en Kevin, en dit is Route de Tout  Outdoor Motorreizen gericht op avontuurlijk ingestelde mensen, kleine groepen, flexibiliteit, en authentieke ervaringen.          Yes, dat wil ik ook           


Route de Tout motor vakantie

Nevenactiviteiten Route de Tout. 

Kevin ,36.

Vader van 3 jongens, leidinggevende bij de overheid, probleemoplosser, amateur filosoof en sociale verbinder. En naast die kenmerken onvermoeibare energie onderweg. Sinds 2006 met de motor op pad in diverse landen over de wereld. En nu wil ik die reislust met jou delen. Na diverse Japanse motoren en Italiaanse exoten nu in de ban van de kleine allroad Kawasaki Versys 650.

 

Mark ,40,

Chief-navi en route-expert pur-sang. Jarenlange ervaring in de transportwereld als planner en controller. Sinds 2008 met de motor op pad en altijd in voor een stevig tourtje en een geintje. Ooit voor een kop koffie even naar Slovenië gereden om een kleine cafeïne verslaving in stand te houden. Ondanks gezond verstand heeft hij een voorliefde voor grote tourmachines met handvatverwarming en grote koffers . Momenteel onderweg met een BMW Adventure.

 

Wij zijn een perfecte combinatie van planning en plezier. En niet te vergeten rete-gezellige reispartners. Horen wij jou bij dat bergmeertje de ervaringen van die dag delen? Wij houden van verdwalen, maar wel maximaal voor de afgesproken reisduur. 

Lijkt een outdoor motorreis je wat? Klikkerdeklik, scroll, swipe, of tik jij dan maar eens lekker verder. Kies een van de weekreizen of weekendtrips op onze planning en hopelijk delen we samen een fantastische ervaring op één van onze trips.

Bij vragen staan wij voor je paraat. Tenminste, als we niet dat rubber op de weg aan het leggen zijn.....

 

Braaaap, en houdt de glimmende kant boven:)